Beoordeling dakkapel aanbieders

Er zijn vele aanbieders van dakkapellen in Nederland. Het aanbod is ontelbaar, het is ondoenlijk om een compleet en representatief beeld van de aannemers te geven. Toch tonen wij een korte lijst van de meest bekende dakkapel-bouwers. Het is lastig om beoordelingen van aannemers te vinden die dakkapellen aanbrengen.

Aannemers dakkapellen:
Ruiter dakkapellen: marktleider. Wisselende ervaringen en beoordelingen online.
Windak dakkapellen: gerenommeerd bedrijf.
BM dakkapel: grotere aanbieder.
Klokdakkapellen: regionale speler, actief in het oosten van het land.
Kapdak: regionale speler, actief in zuid-westen van het land.
Hollandia dakkapellen: regionale speler, actief in noord-westen van het land. Zeer positieve beoordelingen door consumenten.

Bent u landelijk of groot regionaal aanbieder en wilt u opgenomen worden in dit overzicht? Mail ons.

Gevonden op:windak ervaringen, yhs-fh_lsonsw

8 thoughts on “Beoordeling dakkapel aanbieders

 1. Op 28 sept 2016 zijn er 2 mannen van Dakkapellenprof uit Hoorn langs geweest. Binnen 1 week zou ik een offerte hebben. Ruim 1 week later nam ik contact op. Het zou waarschijnlijk wel binnen een paar dagen binnen zijn kreeg ik te horen. 2 weken later nog steeds geen offerte. Gemaild met het verzoek zsm een offerte te verzenden zodat we een keuze kunnen maken. Na inmiddels 3 weken nog steeds geen reactie. Vandaag gebeld met de vraag waar de offerte blijft. Dat wist de beste man ook niet, want hij zat niet op kantoor. Het toestel was doorgeschakeld. Op mijn verzoek of hij kon doorgeven dat we graag vandaag contact willen hebben met ‘iemand van kantoor’ zou hij zijn best doen. Op mijn vraag of hij dan niet een naam en telefoonnummer moest noteren, reageerde hij niet. Mijn telefoonnummer noteren was niet nodig, maar hoe kun je dan terugbellen? Hetzelfde verhaal ook smiddags gehad toen ik weer belde. Ik had de hoop iemand anders te treffen. Ik kreeg te horen ‘is dit weer hetzelfde verhaal van vanochtend? Daar heb ik geen zin in, ik ben druk’ en opgehangen. Nog geen kwartier later ben ik teruggebeld door zijn collega GertJan Pronk met excuses voor dit bizarre voorval. Zojuist een mail ontvangen van hem dat we geen offerte kunnen krijgen door drukte. Wat ben ik blij dat we nooit verder zijn gekomen dan dit kennismakingsstadium. Zo onbetrouwbaar maak je het niet vaak mee. Absoluut niet aan te bevelen.

 2. DAKKAPELLENPROF

  Ook wij hebben, net als mevrouw Dogan ( oktober 17, 2016) een zeer negatieve ervaring met dakkapellenprof.
  Via de site hebben wij in feb 2017 een offerte aangevraagd. Vanwege de drukte zou het wat langer duren dan gebruikelijk voordat zij contact met ons op zouden nemen. Na 1,5 weken wachten nog niets gehoord. Opnieuw een mail gestuurd. Reactie ontvangen dat er binnenkort met ons contact opgenomen gaat worden. Enkele dagen later werd mijn man gebeld. Hij kreeg direct bij het eerste gesprek de volgende verwijten:

  – Waarom we 2 keer een mail hadden gestuurd
  – Dat zij kennelijk gebeld hadden en wij daar niet op hadden gereageerd

  De man aan de telefoon was erg onsympathieke en verwijtend.

  Nadat wij dakkapellenprof hadden uitgelegd dat wij een nieuwe dakkapel tegen een oude dakkapel van de buren aan willen laten zetten werd de zaak afgedaan. Dakkapellenprof ging geen oude dakkapel tegen een nieuwe aanplakken, daar wilde zij hun goede naam niet voor lenen!
  Zoek maar iemand die dat wel wil, wij gaan dat niet doen.

  Gelukkig maar helaas. Ik zou niemand aanraden zaken te doen met DAKKAPELLENPROF.

 3. Voor een ieder die op zoek is: wij hebben een dakkapel laten plaatsen door Hollandia dakkapellen en zijn meer dan tevreden! Je krijgt vakmannen die woord houden, die leveren wat ze beloven in combinatie met heldere, duidelijke en snelle communicatie! Het resulteert in rust omdat je weet dat het goed zit/goed komt. Er staat nu een geweldig mooie dakkapel voor de afgesproken prijs, afgesproken samenstelling, op de afgesproken dag, binnen de afgesproken termijn etc. Heerlijk om met deze mannen zaken te doen!

 4. Wij hebben onze woning voorzien van 2 dakkapellen van Hollandia aan de voor en achterzijde van onze woning. Vanaf het moment dat Frans (verkoper) bij ons thuis is geweest wisten we het eigenlijk al. Goed advies, goede kwaliteit, prima prijs en uiterst vriendelijk. Ook na de verkoop werden wij goed op de hoogte gehouden en werd er ingemeten en meegedacht! De bouwvergunning is ook geheel verzorgd door Hollandia en dat verliep prima! Daarna kregen wij een datum van plaatsing en deze (zeer vriendelijke heren) stonden om 7 uur zoals afgesproken op de stoep en hebben geweldig werk verricht. Om 15.15 waren de heren klaar en stonden onze dakkapellen erop afgemonteerd en wel.In 1 woord, geweldig!

 5. Dakkapel.nl laat je eerst tekenen en daarbij zeggen als je de tekening goedkeurt komt alles in orde , wanneer je niet tekent voor tekening brengen zij duizenden euro’s 40 met extra kosten in rekening
  Je reinste Oplichterij moet je je verdedigen bij de rechter .
  Nooit zaken doen met deze gast Ewout Mundt
  Leads dakkapel, Hollandia dakkapellen , allemaal dezelfde

 6. Geachte mevrouw Reijnders,

  Wanneer u een overeenkomst tekent en een leverdatum heeft besproken is het volgens de Nederlandse wetgeving een rechtsgeldige overeenkomst. U heeft zelf aangegeven haast te hebben. De kozijnen zijn besteld en zijn door ons betaald ook de uren aan voorbereidingen hebben ons tijd en energie gekost.

  Hoe u, ondanks dat u volledig fout zit overal op internet schande over dakkapel.nl schrijft, wij hard werkende mensen zijn die lange werkdagen maken. Altijd bereikbaar zijn en altijd oplossingsgericht werken. Er zijn gezinnen afhankelijk van dakkapel.nl en u doet er alles aan om het kapot te maken en ons in een negatief daglicht te zetten. Tevens heeft u geen idee wat u schrijft over andere bedrijven waar ik helemaal niets mee van doen heb.

  Ik zou eens in de spiegel kijken mevrouw Reijnders, u komt uw afspraken niet na.

  Met vriendelijke groet,

  Ewout Mundt
  Dakkapel.nl
  Hamburgweg 2
  7418 ES Deventer
  0642209240

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*